Father and son brew day!

Av | 3 mars, 2018

Idag så utförde vi äntligen denna inplanerade bryggning tillsammans jag och min son William. Dagen började med inmäskning och genomgång av bryggdagen och alla steg och moment som skulle utföras. Hann även med kallkrasch av Black Out IPA som även flaskades till kvällen.

På schemat stod att brygga en Mosaic SmAsh med rejält mkt humle…300 gr totalt på tilltänkta 21 liter vört.

William fick en bra inblick och upplevelse hur mkt saker man faktiskt utför under en bryggning… Mäta, värma  rengöra, mäta igen osv Mkt hålla reda på minsann. Riktigt trevlig kväll som även fick en schysst avslutning då vi drog till stan för att avsmaka fin-öl på Brew dog.

Verkligen omtyckt tid tillsammans… 😀✌

Här är lite bilder från igår ..

Rengöring är det som tyvärr behövs efteråt … Mycket av den varan blir det.

Besökte Brew dog på Södermalm .. Alltid fullsmockat med folk och alltid trevlig öl på kran. 😃🍺

Trevlig helg på er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *